Thailand here I am!!!
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Femke
28 Augustus 2009 | Thailand, Bangkok
Ik zal proberen dit verslag kort te houden, maar dat is haast onmogelijk want sinds mijn vertrek uit Vietnam precies een week geleden heb ik zoveeeeel meegemaakt!!
Ik zal beginnen bij mijn vertrek uit Vietnam...natuurlijk zat ik niet te wachten op dit vertrek, want ik had het naar mn zin in Vietnam. Maar gelukkig was mijn reis aangenaam, omdat ik een leuke Vietnamese vriendengroep had ontmoet, waarmee ik de hele reis heb gekletst en vooral veel heb gelachen.
In Bangkok liep ik natuurlijk weer de medewerker van universiteit mis die mij zou ophalen. En hij had nog wel een mooi bordje met mijn naam erop en nog loop ik hem mis! Maar goed, ik heb hem uiteindelijk gevonden ;).
Toen ik bij het huis van mijn buddy Jan ( je zegt Tjen) aankwam was ik ff de 'weg kwijt'. Jans moeder was op bezoek om mij te leren kennen, speciaal vanuit het Noord-Oosten van Thailand. Echt heel erg lief en ze ontfermde zich meteen over mij.
In het weekend ben ik veel op pad geweest met Jan en haar moeder: naar Futurpark (enorm winkelcentrum hier in de buurt), Bangkok, Muang Phatum Thong. Jan had dit weekend natuurlijk strategische gepland, op deze manier kon ik de spullen kopen die ik nodig had en deze plaatsen zijn voor mij het belangrijkst.
Maandag, dinsdag en woensdag ben ik op de campus geweest. Jan moet gewoon naar college, maar ik pas 7 september. Maar ik ga met haar mee, zodat ik op internet kan en de boel hier kan verkennen. Deze dagen zijn ontzettend nuttig voor me geweest; veel studenten leren kennen, de campus, fintess en zwembad verkennen..en natuurlijk leren om hier mn eigen eten te bestellen ;) (ook wel handig, want het personeel spreekt natuurlijk.....ja THAIS)
Ow ja, tuurlijk bijna vergeten...ik heb mn 1e olifant al gezien en begin thaise woordjes te leren!! Super grappig.
Gister met Elke en Ella (2 andere nederlandse studenten) naar Bangkok geweest. HAHAHA 1 groot avontuur was dit. We hebben een reis geboekt voor de full moon party: volgende week lig ik op het strand op een eiland;). Daarna met de tuktuk en watertaxi rondgereden, Wat Po (tempel) bezocht onder begeleiding van een super lieve gids en toen naar de avondmarkt. Waar we een sexclub waren 'ingelokt' en toen we eruit wilden een enorme rekening kregen. Die wij natuurlijk weigerden te betalen, na onderhandeling kwamen we er goed vanaf. Buiten konden we er echt om lachen!
Even wat eten en drinken en toen met de taxi naar huis. En dat was de rit van mn leven. HYAAHHA de taxichauffeur wist de weg niet...en wij natuurlijk ook niet. met als gevolg: op de snelweg stil gaan staan en ACHTERUIT rijden! Ow wat hebben wij (incl chauffeur) gelachen in die taxi...
Verder een algemene mededeling: HET IS HIER HEEEEEEEET.
Vanaf vandaag tot 6 september ben ik dus niet online (want dan lig ik op het strand).
28 Augustus 2009 - 06:01
Marion Van Hoof:
Weet je..... Ik wil dit ook!!!!! -
28 Augustus 2009 - 06:53
Vinh:
Pfffffffff......... Jaloers jaloers jaloersssssss ;)wellicht tot snel :P -
28 Augustus 2009 - 08:27
Wilma S.:
Nou jijmaakt zeker veel mee.
Dat met die sexzaak is wel om te lachen,al lijkt het me niet fijn om een rekening te krijgen waar je niks van weet ,geluk gehad denk ik?
Geniet van het strand,zou het erg anders zijn dan Nederland of Spanje?
Vindt het gaaf om je verhalen te lezen en zo een klein beetje mee te reizen met jou.
Liefs en groetjes van ons aan jou. -
28 Augustus 2009 - 09:55
Theo En Olga:
Hoi meid
Wat een avonturen weer zeg.Helemaal super om het zo te kunnen te lezen. -
28 Augustus 2009 - 09:59
Theo En Olga:
vervolg op mijn verhaal. Internet viel uit. Ha Ha Blijf genieten en schrijven.We lezen elke keer weer met plezier je verhalen. Tot snel.
Liefs Theo en Olga -
28 Augustus 2009 - 11:08
Paps En Mams:
Hallo Femke
Wij zijn net terug van vacantie.even snel jou ervaring gelezen, jij maakt heel wat mee een taxichauffeur die de weg niet weet en een sexclub met een dure rekening,nou geniet nog even van de week vacantie die je hebt groetjes:Bertie jose bart en kim Papa Mams Barten kim -
28 Augustus 2009 - 11:43
Antoinette:
Hallo FEmke. Leuk deze nieuwe verhalen te lezen van jou reis. Zeer spannend en lachwekkend lijkt mij.
Je hebt nu een week vacantie, veel plezier en lezen we over een week vast weer verhalen over hoe het allemaal lekker lachwekkend mis kan gaan. geniet. -
28 Augustus 2009 - 12:36
De Beertjes:
Hoi Femke
Fijn dat je zoveeeeel leuke dingen mee maakt. Dat je daar al heeeeel wat hebt ontdekt.En dat je een olifant heb gezien. Zo te lezen kan je al goed onderhandelen (sexclub). Maar goed dat de taxi niet hier op de autobaan reed. We wachten af op een nieuw lachwekkend verhaal van je. Geniet nog van je strandvakantie. Groeten oet Grolle De Beertjes -
29 Augustus 2009 - 13:36
Tim:
Femouska!!
Sexclub.... Ja ja per ongeluk, jouw kennende:P
Centje bijverdienen?
Geniet van je laatste vrije dagen!
Tot snel;) Wat zijn nou 5 maanden op een mensenleven! ;)
Dikke kus SMAK
29 Augustus 2009 - 19:24
Renske:
HAHAHA hoe beland je nu in een sexclub? Ik zie jullie al helemaal onderhandelen om die rekening niet te hoeven betalen! Volgens mij is het een wonder dat je nog 'heel' bent. Ik bedoel, rond scheurende scooters in Vietnam en nu weer een taxi die achteruit naar je slaapplaats rijdt! In Nijmegen was het in ieder geval reuze gezellig en vermoeiend.. Helaas moet ik maandag alweer beginnen!
Geniet van je vakantie, zucht, ik moet alweer aan de bak:(
Liefs! -
03 September 2009 - 12:02
Karen:
Meis!! Hier een klein berichtje van een zowaar een klein beetje bruine Karen ;) Marokko was super en idd ook daar stoppen mensen op een snelweg om achteruit toch de afslag te nemen die ze vergeten waren...daarnaast lopen er mensen op de snelweg of kom je opeens een ezel met wagen tegen. Maar we hebben de toeter gevonden (net als alle andere Marokkanen) en zijn weer heelhuids in Nederland. Ik zal je snel een reisverslag mailen, want het was zoooo super! Het echte leven is nu al weer begonnen, want ik mail dit vanaf school met een regenachtig uitzicht...:(
Wat had ik graag vanavond met jou gegeten in Nijmegen...
xxxx
06 September 2009 - 10:03
Janny De Vries:
Hoi Femke, leuk om te lezen wat je allemaal meemaakt. Geniet ervan!! -
06 September 2009 - 20:12
Antoinette:
Ha Femke.
En hoe is het strand liggen bevallen? Morgen gaat het dus beginnen, succes. Groeten van ons allemaal. -
09 September 2009 - 18:15
Rianne :
hallo femke .Fijn dat het goed met je gaat. Nou je hebt al heel wat mee gemaakt lees ik.maar inmiddels zul je nu wel je eigen appartement hebben.En gaat het echte werk nu beginnen.Wij wensen je nog heel veel plezier. gr je buren fam kip