Laatste dagen
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Femke
03 Augustus 2009 | Nederland, Groenlo
Na alle drukte van de afgelopen weken is het wel raar om in alle rust bij mijn ouders te zijn. Nou ja...'rust' het lijkt wel of in de woonkamer een bom is ontploft, omdat ik de woonkamer was 'inpakkamer' heb benoemd.
Woensdag 5 augustus: stap ik in Dusseldorf op het vliegveld en vlieg ik naar Dubai. Daar aan gekomen moet ik 10 uur wachten ;(...om vervolgens om 19 uur donderdag in Bangkok aan te komen. Even snel naar een hotel en vrijdagochten om 7.45 vlieg ik door naar Ho Chi Minh City - Vietnam. Daar blijf ik tot 21 augustus.
Maar eerst: beetje voorbruinen hier in NL!!!!! ;)
03 Augustus 2009 - 11:07
Fleur:
Lieverd!
Ik heb je site gevonden.. heb gewoon gegokt :) en ik heb de eer om als eerste een reactie te plaatsen.
Heb je net nog gesproken, maar mis je nu al.
Wens je onwijs veel plezier en succes! Geniet van alles, want voor je het weet, ben je er weer..
Ik ga duimen dat ik de loterij win, kom ik lekker naar je toe met kerst!
Love you! Kus, Fleur -
03 Augustus 2009 - 19:57
Gwen:
hi lieve schat van me
ik baal als een stekker dat we elkaar niet meer kunnen zien voordat je gaat :(
nu ook nog eens blijkt dat ik morgen pas vlieg en woensdagochtend aankom is het helemaal van de baan :(
ik wens je desalniettemin heel erg veel plezier
geniet er van en maak er een onvergetelijke tijd van oke
ik hou ontzettend veel van je
hoop dat je voorzichtig zult zijn
en geef een dikke kus aan vinnie als je daar aankomt
doe aub heeeeeel voorzichtig oke mops
xxxxxxx hou van jou -
03 Augustus 2009 - 20:24
Tim:
Hey Mop!
Wel bijhouden deze site hea! Wil je verhalen op de voet volgen...;)
Heel veel plezier in Thailand en ik zal je missen... Doe voorzichtig en tot skypes!
Dikke kus, Smak -
03 Augustus 2009 - 22:30
Wilma:
Hallo Femke, wij wensen je een te gek avontuur en we blijven je volgen. We horen/lezen wel hoe het je vergaat. Fam. Walhof -
04 Augustus 2009 - 05:59
Antoinette:
Hoi Femke
Wij wensen je een fijne reis. Geweldig wat je nu doet.
Maak er een mooie tijd van. We volgen je.
Groeten Leo en Antoinette -
04 Augustus 2009 - 07:20
Marion Van Hoof:
Veel plezier al vast! -
04 Augustus 2009 - 12:42
Gerard :
He Femke,
De laatste voorbereidingen en dan op weg naar het prachtige Vietnam. Geniet van je reis en wat je onderweg allemaal tegenkomt.
P.s. Elvira is al met zwangerschapsverlof...de 27ste uitgeteld!
Hartelijke groet,
Gerard -
04 Augustus 2009 - 15:59
Carolien:
Hey Fem!
super leuk! dus het gaat door? tot wanneer ging je nu precies?
heel veel plezier daar!
Liefs Carolien -
04 Augustus 2009 - 16:53
Joyce:
Hey Femke,
wens je heel veel plezier en geniet ervan...
We horen je verhalen wel.. Tim en ik hadden nog gekeken om op en neer te komen, maar de prijzen in de vakantieperiode zijn aan de dure kant.. Jammer..
Kus Joyce -
05 Augustus 2009 - 12:52
Josje:
Hoi Femke,
NU ben je écht onderweg. Ben erg benieuwd naar je indrukken. Pas goed op jezelf!
Groetjes,Josje